Az Eu-Tax Consulting segíteni szeretne ügyfeleinek abban, hogyan növelhetik munkavállalóik elégedettségét a munkabérnél kisebb adóvonzatú cafeteria elemeken túl, akár teljes mértékben adómentes juttatásokkal is. Szegedi könyvelőirodánk azoknak a cégvezetőknek ajánlja a következő lehetőségeket, akik szeretnének egyes dolgozóiknak teljesítményükkel arányosan extra juttatásokat biztosítani, de fontos számukra az is, hogy a költségeiket optimalizálják.

Motiváljon adómentesen

Az adómentes juttatási lehetőségek kapcsolódhatnak lakásvásárláshoz, felújításhoz, pl. lakásvásárláshoz nyújtott támogatás, a teljes összeg 30%-ig, vagy hitelhez biztosított kamatkedvezmény.

Biztosítás kötésével is növelheti dolgozója lojalitását a cég, amely lehet kockázati vagy baleset- és betegbiztosítás is.

A szabadidő hasznos eltöltését segítő juttatásként könyvelőirodánk javasolja az ingyenes számítógép használatot, vagy sportrendezvényen, sporteseményen való részvétel támogatását.  Könyvelési tapasztalatunk szerint gyakori juttatás a munkaruházati termék biztosítása.

Szükség esetén adómentesen nyújthat temetési segélyt is a vállalkozás dolgozója részére.

Temetési segély:  A munkáltató (az elhunyt magánszemélyé, a házastársé, egyenes ágbeli rokonié) vagy érdekvédelmi szervezet által az elhunyt házastársának, vagy egyenes ágbeli rokoninak nyújtott temetési segély adómentes jövedelem. Nem hoz létre társadalombiztosítási kötelezettséget.

Az egyes formákról bővebb információért érdemes felkeresni az Eu-Tax Consulting szegedi könyvelőirodát, hiszen felsorolásunk nem tartalmazott minden apró feltételt, pl. tudni kell azt is, hogy a lakáscélú juttatásoknál a jogszabályban meghatározott méltányolható lakásigénynek fontos szerepe van.

Bérszámfejtés, könyvelés, adótanácsadás, az adómentes juttatások optimális kihasználásáról további információk ügyfeleinknek: Eu-Tax Consulting Szeged