Válassza ezt a szegedi irodánkban végzett könyvelés szolgáltatást, ha megbízható és naprakész tudással rendelkező szakemberekre szeretné bízni vállalkozása pénzügyeit!

Nézze meg mennyivel kevesebb pénzért mennyivel több szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a pénzügyi szolgáltatások terén!

A könyvelő kivételes bepillantást nyer a vállalkozás belső folyamataiba, és tevékenysége szoros együttműködést igényel a vállalkozás vezetőjével. Szegedi könyvelőirodánkban segítünk tanácsainkkal ügyfeleinknek, hogy megalapozott, jó üzleti döntéseket tudjanak hozni. Szeretnénk igazi bizalmi partnerei lenni Önnek!

Kérek árajánlatot a szolgáltatásunkra!

*Kérjen árajánlatot és elvégezzük a könyvelési munkákat a szegedi irodánkban!

Miért mi leszünk az a Könyvelő Iroda ami Önnek kell?!

A vállalkozók könyvelési szerződése könyvelőjükkel kapcsolati jellegű, tehát elköteleződésen, bizalmon alapul. A vállalkozások többnyire alapos tájékozódás után választanak könyvelőt, lehetőleg hosszú távra. Szeretnénk, ha Önnek mi jelentenénk a legjobb választást, amikor könyvelését illetően mellettünk dönt. Tevékenységünk színvonalának további emelése érdekében folyamatosan elemezzük korábbi döntéseinket, sikeres vizsgálatainkat és ügyfeleink adófizetési kötelezettségeit.

A szakértő és lényegre törő adózási tanácsok, a korrekt képviselet, a szerződések véleményezése csak néhány téma azok közül, amelyekben Önnek is segítségére lehetünk. Komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk a középvállalkozások, mikro- és kisvállalkozások könyvelése terén.

Ingyenes E-Fiók a könyvelési szolgáltatásunkhoz!

Könyvelési szolgáltatásunk kiegészült egy 0-24 órában webes böngészőn keresztül elérhető egyéni ügyfélfiókkal (e-fiók), melyben a vállalkozó megtekintheti a legfrissebb eredményét és a vállalkozására vonatkozó kimutatásokat. Az egyénre szabott oldalon cége múltbéli gazdálkodási adatait is megtekintheti, rendezett formában, akár színes grafikonokkal ábrázolva is.

Árajánlatot kérek könyvelésre!

*Kérjen árajánlatot könyvelésre és aktiváljuk a személyes E-Fiókját!

Elmondhatjuk, hogy az EU-TAX Consulting Kft-nél olyan szolgáltatáscsomagot nyújtunk ügyfeleink részére, amellyel mindezt könnyen, egyszerűen elérhetik, emellett továbbra is a megszokott, magas szakmai színvonalon elvégzett könyvelési munkát kapják. – Abban a pillanatban, hogy bizonylatait feldolgoztuk, Ön már láthatja cége legfrissebb, aktuális eredményét, adófizetési kötelezettségeit.

Mit tartalmaz még a könyvelői szolgáltatásunk?!

Folyamatosan figyeljük a kiírt pályázatokat, tájékoztatjuk ügyfeleinket a számukra kedvező lehetőségekről. Ügyfélre szabott adó és járulék optimalizálást végzünk. Törvény által engedélyezett legális kiskapukat alkalmazunk és kapcsolataink révén hozzásegíthetjük ügyfeleinket üzleti partnerek, pénzügyi, jogi szolgáltatások eléréséhez.

 • más programokból veszünk át adatokat
 • igény szerint számviteli és egyéb szabályzatokat készítünk

 • előző időszakokat ellenőrzünk, újrakönyvelünk (előző könyvelő által könyvelt időszakot)

 • forrásszerzésben (banki hitel, pályázati űrlapok kitöltése)
 • pénzügyi döntések, befektetési és biztosítási döntések véleményezésében
 • üzleti szerződések véleményezésében
Árajánlatot kérek könyvelésre!

*Kérjen árajánlatot a szegedi irodánkban való könyvelésre!

Könyvelési árak – díjaink!

Könyvelési csomagjainkat ügyfeleink által leggyakrabban igénybevett szolgáltatások alapján alakítottuk ki, és azok árainak meghatározásánál figyelembe vettük, hogy kezdő és működő vállalkozások számára is megfizethető legyen. A díjak kialakításakor elsősorban az elvégzendő munka időigényességét vettük alapul és nem csak a könyvelési tételek számát, vagy a vállalkozás bevételét.

Kollégáink a mi irodánkban végzik a bizonylatok rögzítését és a teljes könyvviteli szolgáltatást. A bizonylatok, dokumentumok irodánkba való eljuttatása az Ön feladata. A társas vállalkozások és egyéni vállalkozók négy csomag közül tudnak választani.

A könyvelés pontos árát csak árajánlatkérés után tudjuk meghatározni!

Kérjen árajánlatot szolgáltatásunkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot,
és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

*Az elküldés gombra kattintva feldolgozzuk az Ön által megadott adatokat és válasz email-ben az Önnek lehető legkedvezőbb árajánlatunkat megküldjük. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki!

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem megfelelő a könyvelés, akkor alapjaiban ingathatja meg a vállalkozás működését, egy esetleges elmarasztaló NAV vizsgálat. Az ellenőrzés során feltárt szabálytalanságok, könyvelési hibák romba dönthetik a több év, vagy évtized alatt felépített vállalkozást. A szakmai tudáson alapuló szolgáltatás megfelelő biztonsági hátteret ad a vállalkozó számára, mert csak arra lehet egy igazi működő vállalkozást építeni.

Erre a kérdésre pár egyszerű érvvel tudunk válaszolni:

 • szakértő, összeszokott csapat
 • kiváló szakmai kapcsolatok társszakmák képviselőivel
 • korszerű informatikai eszközök
 • könyvelési tapasztalat minden iparágban
 • elkötelezettség szakmánk és ügyfeleink iránt
 • naprakész könyvelési ismeretek
 • könnyű megközelíthetőség, ingyenes parkolási lehetőség
 • naprakész adózási és könyvelési ismeretek

Maradtak még kérdései a szolgáltatásunkról?

Nincs elég információm kérek visszahívást!

*Ha maradtak még kérdései az árajánlatkérés előtt kérjen visszahívást!
Szakértőink szívesen válaszolnak minden kérdésre!