Mit szólna egy könyvelőhöz, aki a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll?

Árajánlatot kérek E-Fiók szolgáltatással!

*E-Fiók szolgáltatásunkat ügyfeleinknek ingyenesen szolgáltatjuk. Legyen ügyfelünk és szerezze meg ezeket az előnyöket Ön is. Kérjen árajánlatot!

Legyen az Ügyfelünk és használja vállalkozása javára az egyedülálló e-fiók szolgáltatásunkat! Lépjen be e-fiókjába, és azonnal látja vállalkozása eredményét, főkönyvi kivonatát, áfaalakulását, kintlévőségeit, bérszámfejtési adatait illetve hasznos adózási tippeket olvashat

Ismerje meg e-fiókunkat!

Ügyfeleink számára létrehoztunk egy olyan innovatív, egyedülálló, biztonságos online felületet (e-fiók), ahol bárhol, bármikor, azonnal megnézhetik a vállalkozásuk aktuális kimutatásait. Ehhez mindössze internet kapcsolatra van szükség amin keresztül felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezhet.

Nálunk várakozás nélkül azonnal informálódhat:

  • vállalkozása eredményét táblázatos és grafikonos formában azonnal lekérdezheti, így mindig a legfrissebb adatokat kapja meg, a könyvelésre került tételek azonnal látszanak a rendszerben
  • áttekintheti kintlévőségeit, ezáltal hatékonyabban kezelheti pénzügyeit
  • láthatja, hogy adott időszakban hogyan alakul fizetendő áfája, esetleges visszaigénylései
  • e-fiókjába folyamatosan, naprakészen nyomonkövetheti könyvelője munkáját
  • elolvashatja a legfrissebb adózási újdonságokat, tippeket, így hamarabb értesülhet a változásokról és készítheti fel cégét azokra
  • rendelkezésére állnak vállalkozására vonatkozó bérszámfejtési adatai, valamint folyamatosan nyomon követheti utalandó kötelezettségeit

Kövesse nyomon könyvelője munkáját egyszerűen, átláthatóan bármikor és bárhonnan néhány kattintással!

Kérek árajánlatot és e-fiók hozzáférést!

Az EU-TAX e-fiók már mobilon is elérhető!

Ügyfeleink már Andoidos telefonjukon keresztül is elérhetik vállalkozásuk legfontosabb adatait, ehhez csupán az EU-TAX e-fiók alkalmazást kell telepíteni a telefonjukra. – Nézze meg bemutató videónkat!

Kérek árajánlatot és e-fiók hozzáférést!

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az fenti linken keresztül, használatához az e-fiók belépési adatok megadása szükséges, amit az e-fiók aktiválásakor e-mailen kiküldtünk Ügyfeleinknek.

További előnyök amiket nyújt az e-fiók!

Az EU-TAX e-fiókjában folyamatosan, naprakészen nyomon követheti vállalkozását!

Megtörtént már korábban

hogy szerette volna megkapni vállalkozása legfrissebb kimutatásait, de várnia kellett az adatokra?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

elérheti cége aktuális kimutatásait, mindössze internetkapcsolatra van szüksége

Megtörtént már korábban

hogy jó lett volna gyorsan egy könnyen átlátható táblázat vagy grafikon cége aktuális számairól, de könyvelője csak év végén volt hajlandó elkészíteni?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

átnézheti táblázatos formában vagy grafikonon a friss adatokat, a könyvelésre került tételek azonnal látszódnak a rendszerben

Megtörtént már korábban

hogy fontos lett volna egy összegben látni kintlévőségeit, de nem állt rendelkezésére naprakész kimutatás?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

áttekintheti kintlévőségeit, ezáltal hatékonyabban kezelheti pénzügyeit

Megtörtént már korábban

hogy egy tárgyaláson hasznos lett volna áttekinteni vállalkozása elmúlt évi eredményeit, de nem állt rendelkezésére?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

Önnél lesznek vállalkozása eredményei, így könnyen hozhat megfelelő döntéseket

Megtörtént már korábban

hogy jól jött volna néhány hasznos tanács és adózási tipp, de könyvelője nem állt a helyzet magaslatán?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

elolvashatja a legfrissebb adózási újdonságokat, tippeket, így hamarabb értesülhet a változásokról és készítheti fel cégét azokra

Megtörtént már korábban

hogy kíváncsi volt vállalkozása bérköltségeire, de nem kapott rendszeresen információt?

E-fiókunkkal bárhol, bármikor

rendelkezésére állnak vállalkozására vonatkozó bérszámfejtési adatai, valamint folyamatosan nyomon követheti utalandó kötelezettségeit

Használja az e-fiókot, és
érjen el akár kisvállalkozóként is nagyvállalati sikereket!

Többet akarok tudni! – Kérek visszahívást!

*Ha többet szeretne tudni e-fiók szolgáltatásunkról, vagy maradtak még kérdései kérjen visszahívást. Munkanapokon 24 órán belül felhívjuk Önt!

Honnan jött az ötlet és mi a célja a szolgáltatásnak?

1999-ben, amikor elindítottam az EU-TAX Kft.-t, még nem is mertem remélni, hogy néhány év múlva több mint 40 vállalkozás tisztel meg minket bizalmával és bíz meg könyvelési, bérszámfejtési feladatokkal. Egy idő után azzal szembesültünk, hogy partnereinknél egy teljesen jogos igény jelentkezett, mégpedig, hogy időről időre kíváncsiak vállalkozásuk adataira, eredményeire. Már akkor látszott, hogy egy-egy kimutatás elkészítése sok időt igényel kollégáinktól…

2009-ben – amikor már több mint 100 vállalkozás könyvelési és bérszámfejtési feladatait láttuk el – már érezhetően terhes volt munkatársainknak a riportolási igények kielégítése. A belső folyamataink vizsgálatakor észrevettem, hogy van olyan partnerünk, akinél több időt töltöttünk kimutatások készítésével, mint alap feladatainkkal, a könyveléssel és bérszámfejtéssel.

Szabó László ügyvezető, adótanácsadó

Szabó László
ügyvezető, adótanácsadó

Lépnem kellett!

A kezdetektől gondolkodtam egy olyan rendszer létrehozásán, ami mentesíti munkatársainkat a hasonló riportok elkészítése alól. Az informatikai háttérre 2011 elején találtam rá. Azóta elkészült az EU-TAX Consulting Könyvelőiroda e-fiók rendszere a folyamatos fejlesztések eredményeképpen, ami elképzelhetetlen kényelmet biztosít ügyfeleink részére.

Mostantól partnereink részére is elérhető szolgáltatásunk, aminek segítségével bármikor és bárhol át tudja nézni vállalkozása pénzügyi helyzetét, riportokat kérhet és tölthet le. Így vállalkozására koncentrálhat! Bízom benne, hogy Önt is sikerült meggyőznünk. Ha további kérdése lenne, egy személyes találkozó keretében szívesen tájékoztatom a további részletekről.

Kérek árajánlatot és EU-TAX e-fiók hozzáférést!

*Ha vállalkozása könyvelését szakértőkre akarja bízni és nem akar kísérletezgetni, akkor kérjen árajánlatot!

Ügyfeleink akik már használják az e-fiókot!

Az e-fiók megismerése előtt azt hittem, átlátom a vállalkozásom bevételeit és kiadásait. Ezek után el lehet képzelni a döbbenetem, amikor kiderült, hogy mennyi mindenre nem figyeltem oda, ami hasznos lett volna a munkámhoz. Már az első hónapban találtam olyan tételt, amivel spórolni tudtam!
Lovászi Tibor , Groomi Kft.Lovászi Tibor, Groomi Kft.

Vállalkozásom megalapítása óta a legjobb döntésem volt az e-fiók. Sokat gondolkodtam, hogy emiatt érdemes-e könyvelőt váltani, de immár tapasztalatból mondom, IGEN! A cégem összes pénzügyi adatát elérem azonnal, akár az okostelefonomról is. Ez egy teljesen új dimenziója a könyvelésnek!

Fazekas TamásFazekas Tamás, Autoclassic Hungary Kft.

Megnyugtató érzés, hogy bármikor ránézhetek az adatokra anélkül, hogy fel kellene hívnom a könyvelőmet. Ez egy rendkívüli megoldás, ami a mi kisvállalkozásunknak is nagyon hasznos!

Kis András, Westcom GSM Kft.
Nemrég hoztam az EU-TAX-hoz a vállalkozásom könyvelésemet, egy ismerősöm ajánlására. Az előző könyvelőm inkább a feladatokat adta nekem és kollégáimnak, mint segítette volna a munkánkat. Itt, az EU-TAX-nál teljesen megváltozott a könyvelőkről és a könyvelésről kialakult kép a fejemben. Jó döntés volt váltani, kár volt sokáig halogatni!
Sütő ErzsébetSütő Erzsébet, Bio Planet Kft.
Az EU-TAX Könyvelőiroda munkatársainak szakértelme, szakmai elhivatottsága példaértékű. Sok fejfájástól kíméltek meg bennünket, amióta velük dolgozunk. Korábban úgy gondoltam a könyvelőre, mint aki folyton csak okoskodik és mindig csak újabb és újabb bizonylatokat kér. Az EU-TAX-nál egyértelműen és időben közlik, mire van szükségük. Szakértelmüket a cégünk folyamatos növekedése is mutatja. Már a bérszámfejtési tevékenységünket is rájuk bíztuk, és ezen a területen is a tőlük megszokott minőséget kapjuk.
Mészáros Attila, M-Profil Kft.Mészáros Attila, M-Profil Kft.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ebben a szekcióban találja azokat a kérdéseket és válaszokat amelyeket a legtöbbet tettek fel az e-fiók szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Megpróbáltuk teljes körűen bemutatni az e-fiókot, de ennek ellenére maradhatnak kérdései. Ha így lenne, ne habozzon tegye fel őket nekünk!

Kérek árajánlatot és hozzáférést az e-fiókhoz!

*Ne várjon tovább! Bízza szakértőkre cége könyvelését!