Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül is felveheti velünk a kapcsolatot.

Kérjük, minél részletesebben írja meg kérdését, észrevételét, problémáját, hogy a lehető legpontosabb választ tudjuk adni Önnek! Adja meg adatait, és tegye fel kérdéseit bizalommal!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Ellenőrzőkód
captcha

Kollégánk 24 órán belül (munkanapokon) felveszi Önnel a kapcsolatot, ennek ellenére egy személyes találkozást javasolunk, ahol sokkal részletesebben, gyorsabban kezdhetjük el a közös munkát!

Miért lehet szüksége ránk?

Jó helyen jár, ha arra kíváncsi, hogyan tudna cége optimálisan adózni, hogyan lenne kevesebb adminisztrációja, és milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak még vállalkozásában. Segítünk, hogyan láthat a problémák helyett lehetőségeket.

Szabó László

Szabó László
ügyvezető, adótanácsadó

A külső szem mindig rávilágíthat hasznos szempontokra. Több olyan helyzettel is szembetalálhatja magát egy vállalkozás, amikor a szervezetén belül nincs meg a megfelelő tudás ahhoz, hogy az adott problémát megoldják.

Nem lenne hatékony ilyenkor minden speciális tudás miatt egy-egy állandó új munkatársat felvenni. Sokkal okosabb ilyenkor megbízni egy külsős céget a vállalkozás számviteli, adótanácsadói feladataival, és rábízni a speciális kérdések megválaszolását.

Ha felmerült Önben is, hogy érdemes lenne külső szereplőt bevonnia a vállalkozás ügyeibe, mielőbb érdemes lépnie. A késlekedés több kárt okozhat, és akár a veszteségei is nőhetnek a nem megfelelő adózási modell miatt. Ha később lépünk be, az akár munkadíjunkat is növelheti, hisz bonyolultabb problémával találhatjuk szembe magunkat.

Mérlegeljen szakmai szempontokat: A kapcsolatfelvétel után sor kerül első, személyes találkozásunkra, ahol a megfelelő kérdésekkel közösen kerülünk egyre közelebb ahhoz az együttműködési formához, amely mindkettőnk számára vállalható, gyümölcsöző és amely a leginkább elő tudja mozdítani cége fejlődését.

Mérlegeljen emberi szempontokat: Minden problémához nyitottan állunk hozzá, de csakis a legális kereteken belül javaslunk megoldásokat.

Mérlegeljen anyagi szempontokat: Az Ön cége anyagi korlátait csakis Ön ismeri. Mi hozzáadott értéket viszünk cégébe, de tudnia kell, hogy ez nem jár közvetlenül mérhető eredménnyel, legalábbis nem azonnal. Közös munkánkkal azonban elkerülhet bírságokat, gazdálkodási tanácsadásunkkal közelebb kerülhet egy – egy projekt befejezéséhez, és így időt és pénzt spórolhat meg, valamint adózási tanácsadásunkkal eredményt növelhet vállalkozásában.

Horváth Edina

Horváth Edina
ügyvezető, adótanácsadó

Impresszum

AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Név: EU-TAX Consulting Kft.
Cím: 6724 Szeged, Árvíz u. 4/A
Cégbírósági bejegyzési szám: Cg. 06-09-007933
Adószám: 12835050-2-06
EU adószám: HU12835050
Kamarai nyilvántartási szám: CS12835050 (Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)
Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-75301/2014.

  

AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Ügyfélszolgálat: hétfőtől csütörtökig 8:00 – 16:30 óráig, pénteken 8:00 – 14:00 óráig
Ügyvezető: Szabó László
Iroda: +36 30 244 0277
E-mail: info[@]eutax.hu

  

A WEBOLDAL TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója a Magyar Hosting Kft. (székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22., telefon: +36 1 700 2323, e-mail: info[@]mhosting[.]hu ).