Az EU-TAX online számlázó programjával elektronikus számlát tud küldeni partnerének – és ügyfelünkként akár INGYENESEN!

Árajánlatot kérek!

*Az Online Számlázó programunkat ügyfeleinknek INGYENESEN adjuk. Legyen ügyfelünk és szerezze meg ezeket az előnyöket Ön is. Kérjen árajánlatot!

Mit kell tudni az Online Számlázásról?

2014. július 1-jével megjelent a számlázásról szóló új 23/2014 NGM rendelet, amely megváltoztatta az idáig bevett gyakorlatot. Az elektronikus számla fogalma alá tartozik minden, az ÁFA törvény szerinti tartalommal bíró számla, amelyet elektronikus úton bocsátottak ki és fogadtak be. Az EU-TAX online számlázó programjával elektronikus számlát is tud küldeni partnerének, programunk maradéktalanul megfelel az új rendelet előírásainak.

Számlázó programok bejelentése: 2014. október 1-jétől minden használatban lévő számlázó programot, igénybe vett online számlázó rendszert be kell jelenteni az adóhatóság részére, az erre a célra rendszeresített SZAMLAZO nyomtatványon. A nyomtatvány elektronikus úton az ügyfélkapun keresztül, illetve papír alapon nyújtható be.

A számlázáshoz kínált online megoldásunk segít a fejlődéssel járó kihívásokkal megküzdeni, és jelentős költségmegtakarítást eredményez az Ön cégében is. Az internethasználat és az elektronikus kommunikáció térhódításával egyre több szolgáltatás érhető el az interneten keresztül. A számlázási műveletek korábban is megoldhatóak voltak számítógépes szoftverek segítségével, de akkor még csak a vállalkozás saját számítógépei voltak alkalmasak erre, és közülük is csak azok, amelyekre telepítették a szükséges szoftvereket.

Ezek a megoldások mára teljesen visszaszorultak, és a böngészőn futó megoldások hódítottak teret. Az internetes számlázás lényegesen többet kínál, mint a telepített számlázó programok! A kor követelményeinek megfelelő, innovatív megoldást jelentenek a kis- és középvállalkozások számára is.

A számlázási tevékenység az Ön vállalkozásában is mindennap jelen van. Ha szeretné kipróbálni a modern, felhőalapú megoldások nyújtotta előnyöket, akkor próbálja ki az EU-TAX online számlázó rendszerét!

Kipróbálom az Online Számlázót – Árajánlatot kérek!

*Az Online Számlázó programunkat ügyfeleinknek INGYENESEN adjuk. Legyen ügyfelünk és szerezze meg ezeket az előnyöket Ön is. Kérjen árajánlatot!

Különleges szolgáltatások és hasznos funkciók az online számlázó programban!

A program segítségével idegen nyelvű és devizás számlát is készíthet, valamint listákat hívhat le kintlévőségeiről, jóváírásairól. A postázási költségek csökkentése érdekében elektronikus formában, e-mailben is küldhet számláit.

 • forint és deviza számlák készítése

 • proforma-számla, díjbekérő nyomtatása

 • korlátlan számú partner, termék nyilvántartása

 • korlátlan számú kiállított számla nyilvántartása

 • fizetési módok kezelése

 • kimutatások készítése és nyomtatása

 • áfa-kulcsok kezelése

 • fordított áfás bizonylat készítése

 • távnyomtatás lehetősége

 • értékesítési toplista lehívása

 • kintlévőségek figyelése

Az Online Számlázó ára

Az Ügyfeleinknek DÍJMENTESEN adjuk szolgáltatásunkat!

Azok, aki nem nálunk könyveltetnek, de szeretnék használni az EU-TAX online számlázó rendszerét, azok számára kedvező éves előfizetési díj ellenébe elérhető el a számlázó.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásunkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot,
és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

*Az elküldés gombra kattintva feldolgozzuk az Ön által megadott adatokat és válasz email-ben az Önnek lehető legkedvezőbb árajánlatunkat megküldjük. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki!

Gyakran ismételt kérdések

Ez nem fordulhat elő, a szerverek napi biztonsági mentést végeznek. Technikai vagy felhasználói hiba esetén biztosított az adatok visszaállítása. Az adatvesztés kockázata szinte nulla. Az internetes biztonságtechnika folyamatosan fejlődik, és mi ezeket a fejlesztéseket mi fel is használjuk.

 • Cégének presztizse nő, mert az üzlet élet többi szereplőjének szemében innovatív és környezetkímélő imázs épül cége köré
 • A számlák elektronikus továbbítása révén azonnal megkapják azt vevői – gondolja csak át, hány esetben hivatkoztak már vevői arra, hogy nem kapták meg a számlát?
 • Adóellenőrzés esetén nem kell aggódnia az elveszett számlatömbök miatt, sőt, a számlák tárolásának, kezelésének költségeit is megspórolhatja.
 • Lényegesen leegyszerűsítheti a számlákkal kapcsolatos egyéb tennivalókat: egy gombnyomással készíthet és küldhet számlamásolatot, nem kell borítékolnia a számlákat, nincs szükség a postai várakozásra, és nem kell 8 éven keresztül porolnia a betelt számlatömböket
 • Nem kell a programot, vagy a futtatásához szükséges programot telepíteni a gépére, legyen az asztali vagy táblagép, esetleg mobil készülék
 • Nincs szüksége rendszergazdára, vagy más szakemberre, aki a telepítést végezné
 • Bármikor és bárhonnan elérhető a rendszer az internet segítségével, azaz nem csak munkaidőben és nem csak a vállalkozás telephelyén készíthető számla
 • Folyamatosan biztonsági mentések készülnek

Napjainkban az internetszolgáltatók már nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszabb időn keresztül ne tudjanak a felhasználók csatlakozni szolgáltatásukhoz. Ha hiba jelentkezne, viszonylag gyorsan kijavítják. Ha mégsincs elérhető vezetékes internet, akkor a mobiltelefonról megosztott internetkapcsolaton keresztül is megfelelően működik a számlázási rendszerünk.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásunkra!

Meggyőztek! – Árajánlatot kérek!

*Kattintson a gombra és válaszoljon pár kérdésünkre, hogy elküldhessük egyedi árajánlatunkat!

Az adatok bárhonnan elérhetők, ez igaz, de nem bárkinek! Szigorúan titkosítjuk a rendszert, így mindenképp csak jelszóval érhetőek el az információk, bármelyik funkcióról is legyen szó. Az alkalmazást titkosított csatornán érhetik el ügyfeleink. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora értéket képvisel egy cég számára vevői listája, a megrendelések listája, és ennek megfelelően vigyázunk is rá. A jogosultságok beállítását Ön szabályozhatja, bármikor változtathatja.

Természetesen az aktuális törvényi változásoknak megfelelően mindig frissítjük a programot, így teljesen szabályosak lesznek a kiállított számlák. A frissítésekért NEM kell fizetnie, azokat a havidíj tartalmazza.

A számlák kiállítása egyszerű, mert az online számlázó kezelőfelülete letisztult, minden funkció könnyen elérhető.

Meglévő bizonylatok alapján könnyen kiállíthat számlát, egyszerűen sztornózhat és nyomtathat másolatot. A számlalisták egyszerűen lekérdezhetőek és informatívak. Díjbekérő készítése után csak néhány kattintás, és máris előállíthatja a számlát. A nyitott számlák kiegyenlítését gyorsan elvégezheti. A számlalista egyszerűen nyomtatható, de a képernyőn is jól látható minden fontos információ, egyszerre. A törzsadatok rögzíthetőek, így az egyes vevők adatait nem kell mindig újra begépelni.

Maradtak még kérdései a programunkkal kapcsolatban?

Nincs elég információm kérek visszahívást!

*Ha maradtak még kérdései? Az árajánlatkérés előtt kérjen visszahívást!
Szakértőink szívesen válaszolnak minden kérdésre!