Az egyre összetettebb, bonyolultabb adózási rendszer és a bővülő adminisztrációs kötelezettségek olyan kihívásokat jelentenek a gazdasági élet szereplői számára, amelyekre szakértő cég bevonása nélkül nem tudnának megfelelően válaszolni.

Az EU-TAX Consulting Kft. szegedi könyvelőirodája nem szolgáltatásokat, hanem a következőket kínálja partnerei számára:

 • ügyfél-orientált, stabil megbízható partneri együttműködést
 • minőség-orientált ügyfélkapcsolattartást
 • szolgáltatásban, tanácsadásban is az élen járni
 • innovatív, rugalmas kiszolgálást
Ezt szeretném – visszahívást kérek!

“Ismerjen meg bennünket!”

Szabó László

Szabó László
ügyvezető, adótanácsadó

Horváth Edina

Horváth Edina
ügyvezető, adótanácsadó

A kezdetektől stabil hátteret nyújtunk!

Vállalkozásunk 1998-ban családi kapcsolatra alapozva jött létre, az alapítók gazdasági területen szerzett tapasztalatát, szaktudását kamatoztatva. Precíz és kemény munka révén 16 év múlva, napjainkban már 10 főt foglalkoztatunk könyvelőirodánkban, 150 ügyfelet szolgálunk ki, és túl vagyunk több száz sikeres ellenőrzésen. Ma a technológiai lehetőségekkel együtt fejlődve online könyvelési és online számlázási szolgáltatást is biztosítunk ügyfeleinek.

Munkatársainkkal együtt úgy gondoljuk, hogy egy könyvelőiroda fontos értéke a kellő informáltság, a hatékony munkavégzés, munkaszervezés, és a rugalmasság. Tudjuk, hogy a könyvelés folyamata az üzleti célok elérésének egyik lényeges alappillére. Mindannyian azon munkálkodunk, hogy megbízható és stabil hátteret biztosítsunk a hozzánk forduló ügyfelek számára, a folyamatosan változó gazdasági körülmények között.

A közvetlen kapcsolat egyik legfontosabb feltétele a bizalom, amit úgy gondolom sikerült kialakítani az EU-TAX könyvelőirodával is. 13 éve dolgozunk együtt, mindig megkapjuk a szükséges információkat, ötleteket, számunkra nagyon fontos ez a hosszú távú bizalmi kapcsolat.
Fazekas TamásFazekas Tamás, Autoclassic Hungary Kft.

Minőség és Ügyfélközpontúság

Minden eszközünk megvan ahhoz, hogy megfeleljünk egy olyan könyvelőiroda elvárásainak, amely az elvárt legjobb minőséget nyújtja, jól reagál a piac és az ügyfelek támasztotta igényekre.

Akik már minket választottak, azok tudják, hogy tapasztalatunk és szakértelmünk valós segítséget jelent a mindennapi működésben, és tisztában vannak azzal is, hogy bizalommal fordulhatnak szegedi könyvelőirodánkhoz minden kérdésben, mert szakértelmünk mellé gondosság és megbízhatóság társul.

Immár 10 éve az EU-TAX Consulting Kft. látja el cégünk könyvelési feladatait. Számomra nagyon fontos és megnyugtató érzés, hogy felkészült szakemberekre bízhatom a cégem egyik kulcsterületét, a könyvvitelt. Az EU-TAX minden munkatársának munkáját a szakértelem, minőség és összehangoltság ötvözete jellemzi.

Pásztor András,Pásztor András, TE-DI Trade Kft.

Az EU-TAX Könyvelőiroda számokban

Közös célunk az, hogy értékesebbé tegyük vállalkozását. Gyors és hatékony megoldásokkal segítsük együttműködésünket. Egyénre, vállalkozásra és partnerre szabott, egyedi, hatékony megoldásokat kínálunk.

0
Éve alapítva
0
Elkötelezett szakember
0
Év szakmai tapasztalat
0
Ügyfél
0
Sikeres könyvvizsgálat
0
Sikeres NAV ellenőrzés

 Értékünk a tapasztalatunk, szakértelmünk és a minőség iránti elkötelezettségünk! 

Kérjen visszahívást hogy segíthessünk!

*Ha Önnek is fontos a bizalom, minőség és szakértelem akkor kérjen visszahívást!

Mivel nyújtunk többet mint más könyvelőirodák?

EU-TAX Könyvelő Iroda

 • azonnali, online információk a nap 24 órájában = e-fiók

 • okleveles adószakértői tanácsadás; nemzetközi és EU-s adójogszabályok ismeretében; adótanácsadási szolgáltatásunk speciális adózási kérdésekre adott válaszokat, szakvéleményeket foglal magában

 • biztonságos webes felületről azonnal elérhető kimutatások = e-fiók

 • Online Munkaidő Nyilvántartási rendszer = minimalizálható az adminisztráció, a hibázási lehetőség a bérszámfejtési dokumentumokon, a jelenléti ívet elegendő havonta egyszer aláírni

 • biztonságos online felületen gyors azonnali információ cégéről = e-fiók, ahol egy helyen megtalálja a vállalkozása kimutatásait, beszámolóit és megnézheti áfája alakulását

 • az ingyenesen nyújtott EU-TAX online számlázójával, a hatályos jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása

Átlagos Könyvelő Iroda

 • lekönyveli a bizonylatokat

 • egyszerű adótanácsadás

 • eredménykimutatás, főkönyvi kivonat hosszú várakozási idővel

 • havi bérszámfejtés, ami jellemzően napi szintű adminisztrációt igényel, sorozatos hibázási lehetőségekkel

 • lassú, nehézkes információszerzés a cég aktuális könyvelési helyzetéről

 • „hiányos a számla, nem lett jól kitöltve”

EU-TAX Tájékoztató Prospektus

A bemutatkozó prospektuson keresztül szeretnénk kicsit részletesebben bemutatni könyvelő irodánkat és szolgáltatásainkat.

A képekre kattintva nézheti meg magyar, illetve angol nyelven prospektusunkat lapozható formátumban.

EU-TAX | Cégbemutató prospektus

EU-TAX | Cégbemutató prospektus

EU-TAX | Company Introduction

EU-TAX | Company Introduction

A megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, amennyiben nincs ilyen a gépére telepítve innen tudja ingyenesen letölteni.

Kérek visszahívást több információ kell!