Könyvelés és Szakértelem a vállalkozás alapja!

Szakértelem

Ügyfeleink elégedettsége érdekében végzett kemény munkánk semmit sem érne, ha nem egy olyan felkészült, magas szakértelemmel bíró kollektíva állna a frontvonalon, mint amilyennel mi is rendelkezünk.

Szegedi könyvelőirodánk munkatársai, adótanácsadóink, bérszámfejtéssel foglalkozó kollégáink országos hírnévre tettek szert. A 15 évvel ezelőtti cégalapításnál magunk sem gondoltuk, hogy ennyi sikeres ügyünk lesz, akkor az adóhatóság még nem végzett ilyen kiterjedt munkát. Az egyre több cégalapítás után azonban nekünk is egyre több munkánk akadt.

Működésünk során átestünk több ezer sikeres eredményű vizsgálaton, szinte valamennyi iparágat érintve. Számtalan pénzügyi átvilágítást végeztünk a legkülönbözőbb ügyfeleknél, akik így sok fölösleges kérdést és ellenőrzést úsztak meg. Alapvető munkánk a pontos bérszámfejtés, ezt ma már rutinból végzik irodánk munkatársai.

Annak érdekében, hogy elégedett ügyfeleinket meg tudjuk tartani, feladatainkat továbbra is minden körülmények között a legjobb tudásunk szerint végezzük, törekedve közben a pontosságra és a folyamatos, érthető kommunikációra. Tisztában vagyunk vele, hogy ezek ma már alapelvárások egy, a miénkhez hasonló céggel szemben. Mi azonban törekszünk arra, hogy napról napra fejlesszük magunkat, lépést tartsunk a korral, és ha lehet, megelőzzük azt. Elsők között voltunk nemcsak szegedi, hanem országos viszonylatban is azok, akik áttértek az online könyvelésre. Kiváló mérlegképes könyvelőink továbbképzésen vettek részt, remekül elsajátították az új technikát, akár taníthatnánk is azt. Minden lehetséges alkalommal javasoljuk ügyfeleinknek az online számlázás rendszerét, szerintünk ezzel a modern szoftverrel óriási előnyhöz juthat a használója.

Ön elvárja tőlünk, hogy tökéletesen értsünk az elvállalt feladatokhoz, mi pedig mindent megteszünk, hogy elvárása a mi legnagyobb erősségünk legyen. Ha betér szegedi könyvelő irodánkba, és elbeszélget az első szembe jövő kollégánkkal, legyen az bérszámfejtő, adótanácsadó, vagy könyvelő, saját szemével és fülével győződhet meg az itt leírtak igazáról.

“A tudás a legnagyobb gazdagság. A nem tudás a legnagyobb kockázat.”

Robert T. KiyosakiRobert T. Kiyosaki

Ha ki kellene emelni kollégáink értékei közül a legfontosabbakat, akkor talán ezeket kellene mindenképp megemlíteni:

  • ügyfél-orientált, stabil megbízható partner
  • minőség-orientált ügyfelei számára
  • szolgáltatásban, tanácsadásban az élen
  • innovatív, rugalmas
  • gyors, hatékony megoldásokkal segíti együttműködésüket, elérhetően, gyorsan
  • egyénre, vállalkozásra, partnerre szabott, egyedi hatékony megoldást kínál
Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

*Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra, hogy megszolgáljuk a bizalmát!