Önnek ajánljuk a szolgáltatásunkat, ha fontos a költséghatékonyság, mert csak a helyszínen eltöltött munkaórák kerülnek kiszámlázásra.

Önnek ajánljuk a szolgáltatásunkat, ha fontos a folyamatos könyvelés biztosítása, ha nem akarja cége biztonságát kitenni az alkalmazott könyvelő(k) fluktuációjának. És Önnek ajánljuk, ha fontos, hogy az elvégzett munkáért teljes felelősséget vállaljanak. Egy alkalmazott könyvelőn nem lehet az esetleges kárt behajtani, az EU-TAX Könyvelőiroda teljes felelősséget vállal munkájáért, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kérek árajánlatot a helyszíni könyvelésre!

*Kérjen árajánlatot és elvégezzük a könyvelési munkákat az Ön irodájában!

Miért előnyös ez a könyvelési forma?

A helyszínen kollégá(i)nk segítségével egyedi igényeknek megfelelően tudjuk kialakítani a főkönyvi programot, lekérdezéseket, nyilvántartásokat ez hozzásegíti a cégvezetőt a gyors és stabil döntések meghozatalához.

Egy alkalmazott könyvelő nincs annak a szakmai tudásnak a birtokában, mint egy erre specializálódott, több száz sikeres vizsgálatot lefolytatott könyvelőiroda. A szolgáltatásunkkal akár egy komplett könyvelési osztály munkáját válthatja ki, ezért rendkívül költséghatékony tud lenni. Kollégáink az iroda minden dolgozójának tapasztalatára támaszkodhatnak, így széles szakmai tudással tudják egymás munkáját segíteni.

Többé nem kell a számlákat és bizonylatokat a könyvelőhöz eljuttatni, nem kell másolgatni, nem vesznek el a bizonylatok, mert helyben maradnak. A kollégánk az Ön telephelyén, saját laptopján az EU-TAX által használt könyvelő programmal végzi a teljes körű könyvelési szolgáltatást, csak internet kapcsolatra van szükség.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁS ELŐNYÖK:

  • A könyvelésben nem lesz fennakadás, nincsen kieső idő, kollégánk betegsége, szabadságolása esetén a folyamatoson munkavégzést garantálni tudjuk.
  • Munkatársaink folyamatos szakmai képzéséről gondoskodunk, felkészült szakemberek tudják Önt segíteni a napi munkamenet során.
  • A szoftvereink a mi szervergépünkön futnak, a biztonsági mentésekért felelősséget vállalunk.
  • A szoftvereink jogszabályi megfelelősségéért felelősséget vállalunk.
  • A kihelyezett munkatársunkkal az Ügyfelünk közvetlen kapcsolatot tud kialakítani, így hatékonyabban tud működni a könyvelés.

  • Alkalmazkodunk az igényekhez, növelni és csökkenteni is tudjuk személyes jelenlétünket, így a még jobban érvényesíthető a költséghatékonyság.
  • Hozzáférést tudunk biztosítani a rendszerünkhöz, így Ügyfelünk akkor is tud tájékozódni, mikor mi nem vagyunk kint a helyszínen.
  • Önnek nem lesz többletköltsége a helyszíni könyvelés bevezetésével, mert mi biztosítjuk a szoftvereket, laptopokat.

Mit tartalmaz helyszíni könyvelés szolgáltatásunk?

A cég minden gazdasági eseményét részletesen elemezzük, felhívjuk figyelmét a kínálkozó lehetőségekre és az esetleges buktatókra. Rögzítjük a bizonylatokat, elkészítjük a kötelező beszámolókat, egyedi igényeknek megfelelő kimutatások, riportok, elemzések elkészítésére is lehetőség van.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásunkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot,
és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

*Az elküldés gombra kattintva feldolgozzuk az Ön által megadott adatokat és válasz email-ben az Önnek lehető legkedvezőbb árajánlatunkat megküldjük. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki!

Gyakran ismételt kérdések

Legyen Őn az első és tegye fel kérdését szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

Maradtak még kérdései a helyszíni könyvelés szolgáltatásunkról?

Nincs elég információm kérek visszahívást!

*Ha maradtak még kérdései az árajánlatkérés előtt kérjen visszahívást!
Szakértőink szívesen válaszolnak minden kérdésre!