Az online könyvelés egy olyan innovatív webes fejlesztés, ami lehetővé teszi azt, hogy Ön mindenféle könyvelési szaktudás nélkül tudja bizonylatait rögzíteni, úgy mintha ezt szakemberre bízta volna.

Ön interneten keresztül tud csatlakozni saját fiókjához (e-fiók), ahol programunk segítségével egyszerűen rögzítheti be bizonylatait.

Árajánlatot kérek online könyvelésre!

*Kérjen árajánlatot és megküldjük Önnek a legkedvezőbb online könyvelés árunkat!

“Én is, vagy munkatársam is be tudja rögzíteni a bizonylatokat?”

Igen, Önnek csak a gazdasági eseményt kell kiválasztania, és a program automatikusan a megfelelő főkönyvi számra könyveli le a tételt. Mi alakítjuk ki a sablonokat a cégre szabva, elvégezzük a szükséges beállításokat, Önnek nincs más teendője csak a megfelelő sablon kiválasztása után berögzíteni az adatokat. Nincs elírás, rossz könyvelési tétel, rosszul számolás, mert a rendszer az általunk beállított főkönyvi számokra fog rögzíteni.

AZONNAL LÁTHATÓAK AZ EREDMÉNYEK

Ahogy Ön vagy munkatársa felkönyveli a számlákat, rögtön láthatóvá válik a vállalkozás aktuális eredménye, fizetendő áfája, és az egyéb szükséges információk, nem kell többet várni könyvelőjére.

CSAK A RÖGZÍTÉST KELL MEGCSINÁLNI

Azok, akik az online könyvelési szolgáltatásunkat választják, azok csak a rögzítést vállalják át, minden más a mi dolgunk. A folyamatos szakmai hátteret biztosítjuk, az ország bármely részén. Áfa és egyéb bevallások előtt ellenőrizzük a felrögzített bizonylatokat, így biztosítva, hogy minden helyesen legyen rögzítve.

NINCS SZÜKSÉG BERUHÁZÁSRA

Nincs szükség semmilyen beruházásra, egy egyszerű irodai felhasználásra alkalmas számítógép és internetkapcsolat szükséges, nem kell programot vásárolnia, minden további feltételt mi biztosítunk interneten keresztül.

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Az online könyvelés elkezdésében segítünk, 20-30 perces betanítás után már önállóan tudják használni a programot. Ha kérdése van vagy elakad, bármikor felteheti kérdéseit kollégáinknak, állunk rendelkezésére.

TÖMEGES SZÁMLAKEZELÉS

Egy-egy cég esetében a számlák hónapról hónapra nagyon egyformák, majdnem ugyanazok. Ha, számlázó programot használ, akkor lehetőség van arra is számlázó programból beolvassuk az adatokat, így kimenő számláit egyszerűen, tömegesen lehet rögzíteni a programba.

A VALÓS MUNKÁT MI VÉGEZZÜK

Természetesen Önből még nem lesz ezáltal könyvelési szakember, a többi könyvelési feladatot már mi végezzük. Az Ön által rögzített bizonylatok alapján elkészítjük az összes kötelező bevallást, eredménykimutatást, mérleget.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásunkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot,
és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

*Az elküldés gombra kattintva feldolgozzuk az Ön által megadott adatokat és válasz email-ben az Önnek lehető legkedvezőbb árajánlatunkat megküldjük. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki!

Gyakran ismételt kérdések

Online könyvelési szolgáltatást választó ügyfeleink legtöbbször az időmegtakarítást emelik ki, mint pozitív változást. A számlákat és egyéb bizonylatokat nem kell személyesen elhozniuk hozzánk, az Ön telephelyén maradnak, nem vesznek el a bizonylatok szállítás közben.

Az időmegtakarításon kívül a gyorsaságot emelik ki további előnyként: a rögzített számlák azonnal bekerülnek a programba, szerepelnek a kimutatásokban, a listákban. A kimutatásokra, listákra sem kell várni, azonnal lekérdezheti, és a kívánt paraméterek alapján behívhatja a látni kívánt adatokat.

A számlákat napló típusok szerint kell felrögzíteni, pénztár, bank, szállító, vevő, annak függvényében, hogy milyen típusú bizonylatról beszélünk. Vegye kezébe könyvelését, és válassza a lehető legköltséghatékonyabb könyvelést.

Azonnali információk, bárhol, bármikor. – Szolgáltatásunk segítségével pár kattintás után láthatja cége gazdálkodási adatait, akár évekkel korábbról is. Könnyebben tud tervezni fizetési kötelezettségeivel, hiszen bármikor és gyorsan ellenőrizheti az online könyvelés segítségével, hogy milyen adónemben, milyen határidőre, mennyit kell fizetnie. Bármikor online összeköttetésbe léphetnek velünk, miközben mindketten ugyanazt a naprakész adatbázist láthatjuk.

Nem véletlenül nevezik többen az online könyvelést a könyvelési munka új dimenziójának.

Maradtak még kérdései a online könyvelés szolgáltatásunkról?

Nincs elég információm kérek visszahívást!

*Ha maradtak még kérdései az árajánlatkérés előtt, kérjen visszahívást!
Szakértőink szívesen válaszolnak minden kérdésre!