Összegyűjtöttünk pár ügyfélvéleményt amelyek között ezen az oldalon böngészgethet. Olvassa el mit mondanak a már meglévő EU-TAX Könyvelőiroda ügyfelek! Reméljük az Ön véleményét is hamarosan publikálhatjuk ezen az oldalon.

Ügyfélvélemények

Olvasson bele a véleményekben, hogy láthassa a mi szolgáltatásunk a legjobb választás Önnek!

Immár 10 éve az EU-TAX Consulting Kft. látja el cégünk könyvelési feladatait. Számomra nagyon fontos és megnyugtató érzés, hogy felkészült szakemberekre bízhatom a cégem egyik kulcsterületét, a könyvvitelt. Az EU-TAX minden munkatársának munkáját a szakértelem, minőség és összehangoltság ötvözete jellemzi.

Pásztor András,Pásztor András, TE-DI Trade Kft.
A közvetlen kapcsolat egyik legfontosabb feltétele a bizalom, amit úgy gondolom sikerült kialakítani az EU-TAX könyvelőirodával is. 13 éve dolgozunk együtt, mindig megkapjuk a szükséges információkat, ötleteket, számunkra nagyon fontos ez a hosszú távú bizalmi kapcsolat.
Fazekas TamásFazekas Tamás, Autoclassic Hungary Kft.

Nemrég hoztam az EU-TAX-hoz a vállalkozásom könyvelésemet, egy ismerősöm ajánlására. Az előző könyvelőm inkább a feladatokat adta nekem és kollégáimnak, mint segítette volna a munkánkat. Itt, az EU-TAX-nál teljesen megváltozott a könyvelőkről és a könyvelésről kialakult kép a fejemben. Jó döntés volt váltani, kár volt sokáig halogatni!

Sütő ErzsébetSütő Erzsébet, Bio Planet Kft.

Az EU-TAX Könyvelőiroda munkatársainak szakértelme, szakmai elhivatottsága példaértékű. Sok fejfájástól kíméltek meg bennünket, amióta velük dolgozunk. Korábban úgy gondoltam a könyvelőre, mint aki folyton csak okoskodik és mindig csak újabb és újabb bizonylatokat kér.

Az EU-TAX-nál egyértelműen és időben közlik, mire van szükségük. Szakértelmüket a cégünk folyamatos növekedése is mutatja. Már a bérszámfejtési tevékenységünket is rájuk bíztuk, és ezen a területen is a tőlük megszokott minőséget kapjuk.

Mészáros Attila, M-Profil Kft.Mészáros Attila, M-Profil Kft.

Kérjen árajánlatot, hogy Ön is ilyen elégedett lehessen a könyvelőjével!

Árajánlatot kérek!

*Bízza szakértőkre könyvelését! Kattintson a gombra, válaszoljon pár egyszerű kérdésre éselküldjük árajánlatunkat Önnek!

Számomra rendkívül fontos az üzleti kapcsolatok terén a bizalom, és ezt ebben a kapcsolatban maximálisan érzem. Különösen az tetszik az EU-TAX Consulting könyvelőirodával fennálló kapcsolatunkban, hogy tudom azt, bármilyen adó vagy Tb-ellenőrzés esetén nyugodtan alhatok, mert biztosan rendben találják anyagainkat.
A társaságunk által adott könyvvezetési megbízást kiváló minőségben teljesíti az EU-TAX Consulting Kft, a kellő szakmai felkészültségük révén. Feltétlen a bizalom a két cég között, ezt az is mutatja, hogy vállalkozásunk bővítésekor is többször konzultáltunk velük, akár az üzleti terv készítése kapcsán is, nem csak a szorosan a könyveléshez, adózáshoz kapcsolódó témákban. Cégünk egyenletes fejlődésében nem kis szerepet tulajdonítunk az iroda munkatársainak, hozzáállásuknak.
Segesváry AttilaSegesváry Attila, Origami-Bikini Kft.

Cégünkben mindenki a saját szakmájához ért! Jók vagyunk ha keresőoptimalizálás vagy weboldal készítés témakörében kell megvalósítanunk egy-egy projektet. Be kell valljuk, mi a könyveléshez és a pénzügyekhez nem nagyon értünk. De nem is kell! Ezekben a kérdésekben Szabó László és az EU-TAX Consulting Kft. sietett a segítségünkre aminek következtében vállalkozásunk ezen része átláthaztó és könnyen kezelhető lett. Valljuk, mindenki legyen a legjobb abban amihez ért, és ezt az EU-TAX csapata maradéktalanul taljesítette. Csak ajánlani tudom bárkinek az EU-TAX minden pénzügyi témakört lefedő szolgáltatásait.

Egy jó könyvelő nélkül egy vállalkozás semmit se ér, de mi megtaláltuk a működésünkhöz nélkülözhetetlen segítséget, az EU-TAX könyvelőirodát. Eddig mindig készségesen segítettek, ha bármilyen kérdésünk volt. Remélem a jövőben is számíthatunk az EU-TAX munkatársainak szakmai segítségére.
Ludwig NeerLudwig Neer, CAS Software Kft.

Kérjen árajánlatot, hogy Ön is ilyen elégedett lehessen a könyvelőjével!

Árajánlatot kérek!

*Bízza szakértőkre könyvelését! Kattintson a gombra, válaszoljon pár egyszerű kérdésre éselküldjük árajánlatunkat Önnek!