Az alábbiakban tájékoztató jellegű könyvelési díjainkat találja, a precíz ajánlathoz személyes egyeztetést javasolunk, hogy az Ön igényeihez alakítva megtaláljuk mi az, amire cégének, vállalkozásának igazán szüksége van!

A pontos könyvelési díj kialakításához ismernünk kell többek közt a könyvvezetés módját, a könyvelési tételszámot, a bevallási adatszolgáltatás gyakoriságát és az alkalmazottak létszámát. Mindezek ismeretében – Önnel közösen – egyedileg alakítjuk ki könyvelési díjunkat, figyelembe véve az egyedi igényeket.

Áraink

*Kattintson a menüpontokra az információk megjelenítéshez!

Kollégáink a mi irodánkban végzik a bizonylatok rögzítését és a teljes könyvviteli szolgáltatást. A bizonylatok, dokumentumok irodánkba való eljuttatása az Ön feladata.

A társas vállalkozások és egyéni vállalkozók négy csomag közül tudnak választani.

Light – 8.000.-Ft + ÁFA / hótól
Azoknak a vállalkozásoknak javasoljuk, akik költséghatékony megoldást szeretnének találni vállalkozásuk könyvelésére.

Medium – 12.000.-Ft + ÁFA / hótól
Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik az alapszolgáltatáson felül személyes tanácsadásra is igény tartanak.

Prémium – 16.000.-Ft + ÁFA / hótól
Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot, akiknek szükségük van hitelpályázat, támogatások elkészítésére is.

Exclusive – 20.000.-Ft + ÁFA / hótól
Ha ezt a csomagot választja, akkor nyugodtan hátradőlhet székében, mert Irodánk teljes kapacitását kihasználhatja. Legyen szó képviseletről, korlátlan személyes tanácsadásról, hitelek, kedvezményes támogatások menedzseléséről.

További információ könyvelési szolgáltatásunkról >>

Árajánlat kérés

A modern, költséghatékony könyvelés, a bizonylatokat rögzítését Ön vagy munkatársa végzi el a saját számítógépén, csak internet kapcsolatra van csak szüksége, a szakmai tudást mi biztosítjuk hozzá. A használathoz szükséges számviteli szoftvereket mi biztosítjuk, ezt a szolgáltatás díja tartalmazza.

Az online könyvelési szolgáltatásunk már akár havi 5.000,- Ft + ÁFA / hó áron elérhető.

További információ online könyvelési szolgáltatásunkról. >>

Árajánlat kérés

A könyvelés, beszámolók, adóbevallások elkészítése az ügyfél telephelyén, székhelyén történik a saját vagy az Ön által biztosított könyvelési programmal. Kollégánk megállapodás szerinti időközönként és időpontban megy ki Önhöz, ahol elvégzi a könyvelési feladatokat, olyan, mintha alkalmazna egy könyvelőt, természetesen sokkal kedvezőbb áron. Az összes bizonylata, számlája mindig kéznél lesz.

A helyszíni könyvelés díja órabérben, vagy egyedi megállapodás szerint havidíjban kerül megállapításra, a részletek egyeztetéséhez egy személyes találkozó mindenképpen javasolt.

További információ helyszíni könyvelés szolgáltatásunkról. >>

Árajánlat kérés

A bérszámfejtés egy nagyon összetett, állandóan változó szakterület. Nehéz annak képben lennie, aki nem foglalkozik vele napi szinte. Bízza profikra cége bérszámfejtését, hogy dolgozói bére mindig rendben legyen.

A bérszámfejtési szolgáltatásunk ára a havonta számfejtendő dolgozók létszámáról függ: 1.490,- Ft + ÁFA / hó / főtől

További információ bérszámfejtési szolgáltatásunkról >>

Árajánlat kérés

Több, mint 16 éves szakmai tapasztalatunkkal és szakmai tanácsainkkal tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak. A tanácsadás során lehetőség van arra, hogy irodánkban nyugodt körülmények között minden oldalról átbeszélve megtaláljuk az Ön számára kínálkozó lehetőségeket. Igény esetén elmegyünk Önhöz az ország bármely részére, melynek költsége a Megrendelőt terheli.
Ezt elsősorban azoknak javasoljuk, akik személyesen el tudnak jönni saját irodánkban, mindenki másnak az online adótanácsadást ajánljuk, mert helyszíntől függetlenül igénybe lehet venni.

A személyes tanácsadás első harminc perce 5.000 Ft + ÁFA, minden további megkezdett fél óra 4.000 Ft + ÁFA.

További információ adótanácsadói szolgáltatásunkról >>

Árajánlat kérés

Tegye fel kérdéseit online egy szakembernek. Egy fél órás tanácsadás segítségével is sok kellemetlenséget előzhet meg. Az internetnek köszönhetően nem kell személyesen eljönnie szegedi irodánkba, otthona kényelméből is elérheti ezt a lehetőséget.

Az egy órás tanácsadás mindössze 10.000 Ft + ÁFA, ami tapasztalataink szerint elegendő a kérdések megválaszolására.

További információ online adótanácsadás szolgáltatásunkról >>

Megrendelés

Felejtse el a gyűrött, elveszett számlatömböket. Ma már az interneten keresztül számlázhat, bárhol bármikor, akár díjmentesen. Néhány kattintással kiállíthatja számláit, és e-mailen keresztül el is küldheti üzleti partnerének a kész számát.

Az online számlázót mindenki számára kedvező áron kínáljuk 7.200,- Ft + ÁFA áron egy évre, azonban azok a vállalkozások, akik nálunk könyveltetnek, díjmentesen használhatják.

További információ online számlázás szolgáltatásunkról >>

Árajánlat kérés

Már az első lépések jelentősen meghatározhatják cége jövőjét, mi ebben is segítünk Önnek. A folyamatos szakmai segítség kezdeti lépéseknél sok százezer forint megtakarítást eredményezhet Önnek, ami egy induló vállalkozás számára hatalmas segítség.

Az induló vállalkozások számára nyújtott tanácsadásunk nem egy egyszeri alkalom, sokkal inkább egy folyamat, egy együttműködés, éppen ezért amennyiben nálunk könyveltet, a tanácsadás INGYENES.

További információ cégalapítási tanácsadásunkról >>

Árajánlat kérés

 

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Ha meggyőztük kérjen árajánlatot még ma!

*Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi, személyre szóló ajánlatunkat!

Árazásunk tényezői:

Nem feltétlenül az olcsó könyvelési munkán tud cége spórolni, hiszen, amit a könyvelési díjon megtakarít, azt a nem megfelelő számviteli, adózási tanácsokon könnyen többszörösen elveszítheti. Tudjuk, hogy a könyvelési szolgáltatás nem termel közvetlenül bevételt, de az, hogy a vállalkozás vezetője tisztán láthassa eredményességét és objektíven fel tudja mérni cége teljesítményét, nem lehetséges megbízható, pontos könyvvezetés nélkül.

1. SZEMPONT
Szolgáltatásaink árainak meghatározásakor több szempontot veszünk figyelembe.

2. SZEMPONT
A könyvelési szolgáltatás, vagy az adózási tanácsadás nem egy standardizált termék, amely azonos formában bárkinek ugyanúgy használható, ezért az ár kialakítását is egyedi kalkuláció előzi meg.

3. SZEMPONT
Az ár tehát mindig megállapodáson alapszik, és arányban áll a végzett munkánkkal, illetve az ehhez kapcsolódó felelősségvállalásunkkal. Az év közbeni jelentős könyvelési többletmunkák természetesen az árat is befolyásolják.

Mi azt kérjük Öntől, hogy mondja el, melyek vállalkozásának fő jellemzői, ossza meg velünk az elvárásait, találjuk ki közösen, milyen szolgáltatásokra lenne szüksége. Mi nyitottak vagyunk! Hívhat telefonon, várjuk e-mail üzenetét, és örömmel állunk rendelkezésére személyesen is. Tárgyaljunk! Biztosan eljutunk a kölcsönösen előnyös megegyezésig.

Keresse cégünket – Kérjen visszahívást!

*Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi, személyre szóló ajánlatunkat!

EU-TAX Tájékoztató Prospektus

A bemutatkozó prospektuson keresztül szeretnénk kicsit részletesebben bemutatni könyvelő irodánkat és szolgáltatásainkat. A képekre kattintva nézheti meg magyar, illetve angol nyelven prospektusunkat lapozható formátumban.

EU-TAX | Cégbemutató prospektus
EU-TAX | Cégbemutató prospektus

*A megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, amennyiben nincs ilyen a gépére telepítve innen tudja ingyenesen letölteni.